(Poistunut julkaisusta)

Kokoelmaintendentti
Keravan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Keravan kaupunki hakee tuoreita näkökulmia ja innokkaita osaajia palveluidensa kehittämiseen. Nyt haemme Taide- ja museokeskus Sinkan dynaamiseen joukkoon

KOKOELMAINTENDENTTIÄ

Tätä tulet meille tekemään

Työssäsi vastaat Keravan taide- ja kulttuurihistoriallisten kokoelmien  hoidon organisoinnista (teos- ja esineprosessit, luettelointi- ja arkistokaavat, kokoelmahallintajärjestelmät), tutkimusprojektien käynnistämisestä, kokoelmayhteistyöstä ja verkostoista sekä kokoelmanäyttelyiden suunnittelusta yhdessä amanuenssien kanssa. Osallistut aktiivisesti myös museoiden toiminnan ja ohjelmiston kehittämiseen sekä verkkopalveluiden, julkaisujen ja muiden museotuotteiden sisällöntuotantoon.

Näin onnistut tehtävässä

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta kokoelmatyöstä ja sen kehittämisestä. Suhtaudut kunnianhimoisesti työskentelyyn museokokoelmien ja niihin liittyvän tutkimuksen, julkaisujen ja näyttelyiden parissa.

Vahva taiteen ja kulttuurihistorian asiantuntemus, itsenäinen työskentelyote ja hyvät projektin johtamistaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Olet rohkea ja idearikas kehittäjä, joka paneutuu työhön suurella sydämellä, ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja osaa tarvittaessa johtaa myös vapaaehtoisten työtä.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle

Teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Yhteisöllisyys, osallistaminen ja innostunut tekemisen meininki ovat toimintamme kantavia voimia. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit näyttää taitosi ja oppia uutta. Tule mukaan rakentamaan yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Ammatillisena tukena toimivat kollegasi sekä esimiehesi.

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Liity joukkoomme, odotamme innolla hakemustasi! Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.6.2019 klo 23 mennessä.