(Poistunut julkaisusta)

Kokoelma-amanuenssi
Kansallisgalleria

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 280 työntekijää.

Haemme Nykytaiteen museo Kiasmaan osaavaa ja innostunutta

Kokoelma-amanuenssia

määräaikaiseen työsuhteeseen neljäksi vuodeksi.

Kokoelma-amanuenssina huolehdit museon kokoelmanäyttelyiden, erilaisten kokoelmaprojektien ja uusien komissioteosten suunnittelusta sekä toteuttamisesta. Pääset tuottamaan ja toimittamaan tutkimuksellista tekstiä ja muuta sisältöä kokoelmista verkkoon sekä muihin julkaisukanaviin. Osallistut lisäksi museon taidehankintaprosessiin ja hankintalautakunnan työskentelyyn sekä museon uusien teoshankintojen perusluettelointiin.

Toivomme, että olet suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon, olet nykytaiteen asiantuntija ja sinulla on jo takanasi useita vuosia työtä taidemuseoalalla nykytaiteen kokoelmien ja teostuotantojen parissa. Olet rohkea, idearikas kehittäjä ja kokenut projektinvetäjä, jonka museaalinen kokoelmatyö saa innostumaan.

Arvostamme vahvaa projektiosaamista, itsenäistä työskentelyotetta, sujuvaa englannin ja ruotsin kieltä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Kansallisgallerian arvot: avoimuus, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia projekteja maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme on innostunut ja olemme ylpeitä siitä mitä teemme.

Tehtävä on määräaikainen ja se alkaa 1.6.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa intendentti Kati Kivinen, tel: +358 (0)294 500 540, kati.t.kivinen@kiasma.fi, 11.2. klo 16-17 ja 24.2. klo 10-11.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.2.2020.


Puhelin: 0294 500 200 Sijainti: Kaivokatu 2