(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikanen Growth Hacker OP:lle Vallilaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko idearikas digimarkkinoinnin osaaja ja etsit työpaikkaa, jossa talenttiasi ja ideoitasi todella arvostetaan? Voisiko työskentelyäsi luonnehtia sanoilla kunnianhimoinen ja itsenäinen? OP-palvelut etsii nyt kaltaistasi monikanavaisen markkinoinnin taitajaa B2B -puolelle yritysten pankkiratkaisujen pariin. Growth Hackerin -tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä markkinointitiimin kanssa, mutta saat myös runsaasti ansaitsemaasi vapautta ja vastuuta. Tervetuloa luomaan uraa ja kehittymään modernin markkinoinnin huippuosaajaksi!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Growth Hackeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina OP:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toteutat ja suunnittelet monikanavaista B2B -markkinointia osana digimyyntitiimiä. Myytävä tuote on yritysten pankkipalvelut, joihin lukeutuu useita erilaisia palveluita ja tuotteita. Työssäsi optimoit eri markkinointijulkaisuja sekä raportoit ja analysoit niiden vaikuttavuutta. Normaalit työpäivät alkavat aina tiimipalaverilla, jossa käydään läpi ajankohtaisia tehtäviä ja tavoitteita. Tekeminen on luonteeltaan kokeilevaa ja sparrausta saa aina tarvittaessa, kattavan perehdytyksen jälkeenkin!

Työtehtäviisi kuuluu:


* Markkinointijulkaisujen optimointi
* Monikanavaisten markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus
* Markkinoinnin vaikuttavuuden seuranta ja tulosten raportointi


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden tehdä kokeilevaa digimarkkinointia asiantuntevassa tiimissä. Positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia; hyvistä tekijöistä ei hevillä luovuta ja talon sisäisiä rekrytointeja on jatkuvasti käynnissä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on 1-2 vuoden relevantilla työkokemuksella varustettu osaaja, jolla on soveltuva koulutustausta kaupalliselta alalta, mielellään markkinoinnin parista (AMK/Yliopisto).

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta markkinoinnin alalta (AMK/Yliopisto)
* 1-2 vuotta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.
* Tulosorientoitunut ja analyyttinen työskentelyote
* Intoa ja rohkeutta oppia ja kokeilla erilaisia ratkaisuja
* Markkinointikanavien ymmärrystä
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta Adobe Target -työkalusta. Myös ruotsin ja englannin kielen taito luetaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP on asiakkaiden omistama, finanssialan suurin työantaja Suomessa. Heillä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja he tuottavat sekä kehittävät pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhuoltopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaalle. OP Ryhmän tavoitteena on muuttua asteittain puhtaasta finanssitoimijasta digitaalisen ajan monialaiseksi palveluyritykseksi, jolla on vahva finanssiosaaminen. OPn strategiassa korostuu asiakaskokemuksen kehittäminen palveluita ja toimintoja digitalisoimalla.