Kokoaikaisia toimistosiivoojia monipuolisiin tehtäviin mukavaan tiimiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Helsinkiin hyvien kulkuyhteyksien varrelle keskustan tuntumaan
 
TOIMISTOSIIVOOJIA
 
Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkityön. Työvuorot ovat joko aamussa kello 6-14 tai illassa 14-22.  
Olet tärkeä osa isompaa asiakkaan kiinteistön palveluista huolehtivaa tiimiä. Vaikka työt hoidetaankin itsenäisesti, työpäivän ilot ja tilanteet jaetaan yhdessä tiimin kanssa. 
 
Työtehtäviisi kuuluu perus- ja ylläpitosiivous arvostetun asiakkaamme pääkonttorilla. Huolehdit myös astianpesukoneiden täytöstä ja tyhjentämisestä taukotilojen siivouksen yhteydessä. Ajoittain töihisi saattaa kuulua esimerkiksi AV-laitteiden tai fläppitaulujen siirtoa sekä remontti- ja muuttosiivouksia kohteessa. Katsot, että kerrosten kopiotilojen toimistotarvikevarastot ja ensiapukaapit ovat aina järjestyksessä, ja niistä löytyy kaikki tarvittava.
 
Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Voit kokeneempi ammattilainen tai ensikertalainen siivousalalla. Tärkeintä on, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihin. Olet hyvä työkaveri ja tiedät, että tiimi onnistuu yhteen hiileen puhaltaen. Tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa.
 
Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Voit hakea tehtävään heti täyttämällä hakulomakkeen, mutta viimeinen hakupäivä on 15.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 8-10  palvelupäällikkö Raija Peltomaa p. 010 2343 488.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot