Kokoaikaisia terminaalisiivoojia lentokentälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Pidätkö nopeatempoisesta työstä kansainvälisessä ympäristössä? Haluatko itse vaikuttaa mihin vuorokauden aikaan teet töitä?

Etsimme työhön tarttuvia TERMINAALISIIVOOJIA Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus.

Tehtävässä vastaat ylläpito- tai perussiivouksesta lentoaseman terminaalissa. Saat vastuullesi oman selkeän alueen, jonka opit tuntemaan lattiasta kattoon. Alueesi voi sisältää esim. ravintoloita, kauppoja, saniteettitiloja, käytäviä ja auloja. Työ on nopeatempoista ja sitä tehdään kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden kolmessa eri vuorossa. Kerro meille mikä vuoro sinulle sopisi parhaiten. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Työssä tarvitset erinomaista asiakaspalveluasennetta ja pelisilmää. Teet työtä matkustajien ja muiden palveluntarjoajien keskellä ympäristössä, jossa vierailee 4 kertaa Suomen asukaslukua vastaava määrä ihmisiä vuodessa. Alan kokemus ja koulutus katsotaan eduksi, mutta halu oppia ja tunnollinen sekä oma-aloitteinen työote ovat aiempaa työkokemusta tärkeämpiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja kohtalaista suomen kielen osaamista. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja säännölliset työvuorot mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, joka tukee ja kannustaa sinua. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.1.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot