Kokoaikaisia siivoojia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Oletko puhtaanapitoalan ammattilainen taikka alalla uusi, mutta nopea oppimaan? Hae meille töihin! 

Etsimme asiakasyrityksellemme Tornioon kokoaikaisia SIIVOOJIA tehdasympäristöön. 

Työtehtäväsi ovat ylläpitosiivousta tehdasalueella. Tässä työssä vaaditaan työturvallisuusasioiden ymmärtämisen vuoksi suomenkielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia. Työturvallisuuskortin hankkiminen onnistuu myös meidän kauttamme, joten se ei ole pakollinen vielä hakuvaiheessa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsopimuksen ja kattavan perehdytyksen jokaiseen työn vaiheeseen. Näiden lisäksi saat työterveyshuollon palvelut sekä asianmukaiset työvarusteet käyttöösi. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää hakemuslomakkeella mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa työstä antaa aluemyyntipäällikkö Hanna Pieskä p.040 703 5730 / hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot