Kokoaikaisia siivoojia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.

Työtehtäviisi kuuluvat ylläpitosiivoukset sekä perussiivoukset. Kohteet saattavat päivän aikana vaihdella ja kohteista toiseen siirrytään asiakkaamme autolla. Tässä työssä oma auto ei näin ollen ole pakollinen, mutta B-ajokortti tulisi löytyä. Töitä on vaihtelevasti kahdessa vuorossa klo 6-18 välillä. Voi olla mahdollista työskennellä myös yhdessä kohteessa ja yhdessä vuorossa sopimuksen mukaan.

Arvostamme aiempaa siivousalan kokemusta sekä koulutusta, mutta ne eivät ole pakollisia. Aito kiinnostus ja motivaatio työtehtäviä kohtaan ovat tärkeintä. Tämä työ sopii hyvin myös esimerkiksi opinnoista välivuotta viettäville. Tiimityöskentelyn tulee olla sinulle luontaista, koska työskentely tapahtuu yleensä pareittain. 

Tarjoamme sinulle säännöllisen ja varman toimeentulon lisäksi tykätyn työyhteisön tuen ympärillesi. Tässä työssä hommat toimii ja perehdytyksestä huolehditaan. Työsuhteen palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toivomme aloitusta pikaisella aikataululla ja rekrytointipäätökset teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos vakituinen työsuhde ei sovi elämäntilanteeseesi, niin ehdota rohkeasti lyhyempää määräaikaisuutta.

Lisätietoja tehtävästä saat Hanna Pieskältä 040 703 5730 / hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot