(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Haluatko olla luomassa puhdasta ja turvallista ympäristöä ympärillesi?


Etsimme nyt  KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA Ouluun uusiin asiakaskohteisiimme Kaakkuri-Metsokangas alueelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu päivittäinen  ylläpitosiivous kouluympäristössä. Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 06-21 välille aamu- tai iltapainotteisesti, kumpi sopisi sinulle paremmin?


Sinulla tulee olla alalta työkokemusta, eduksesi katsomman alan koulutuksen sekä alaan liittyvät kurssit. Työssäsi tarvitset ammattilaisen otteita,  hyvää peruskuntoa, iloista palveluasennetta ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen sekä oma-aloitteinen työote ja nautit tehtävistä, jossa näet nopeasti työsi tuloksen. Viihdyt lasten ja nuorten kanssa.

Koulu- ja päiväkotiympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 12.3.2020. Lisätietoja hanna-elina.nieminen@iss.fi. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -