(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Etsitkö pitkäaikaista ja kokoaikaista työtä siivousalalta?

Me etsimme nyt SIIVOOJIA kokoaikaisiin työsuhteisiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana
asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivouksesta. Etsimme nyt tekijöitä kiertäviin keikkaporukoihin joissa ympäristö vaihtuu ja päivät ei ole samanlaisia.

Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme asiakaspalvelualtista ja positiivista työotetta. Työssä tarvitaan hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon. Alan koulutuksen, työkokemuksen, ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.10.2019. Lisätietoja tehtävistä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi Ota rohkeasti yhteyttä!


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -