(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.


Haemme nyt tiimimme kahta kokoaikaista SIIVOOJAA Harjavaltaan sekä Eurajoelle.


Etsimme siivoojaa teollisuussiivoukseen asiakaskohteisiimme Eurajoelle sekä Harjavaltaan. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-17 välillä 7,5h/pvä. Tarvittaessa, erikseen sovittaessa teet myös viikonloppuja. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä tai teollisuusympäristössä työskentelystä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Kohteessa työskentely edellyttää työturvallisuuskorttia. Teetämme valituille henkilöille myös turvallisuusselvityksen jonka läpäisy edellyttää nuhteetonta taustaa. Sovit tiimimmee, jos sinulla on  joustava ja aurinkoinen asenne työntekoon sekä halu oppia uutta. Työssä tarvitset reipasta työotetta sekä hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin tueksesi. Tule töihin joukkoon, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi.


Hakuaikaa on 16.9.2018 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -