(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia Uuteenkaupunkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI

 

määräaikaiseen kokoaikatyöhön Uuteenkaupunkiin. Määräaikaisuus kestää 15.3. saakka, ja sen jälkeen katsotaan jatkoa tilanteen mukaan. Työssäsi pääset pääasiassa vastaamaan asiakaskohteiden tuotantolaitoksen, toimiston sekä sosiaalitilojen siivouksesta, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Työ on monipuollista ja työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kello 6.00 - 14.00. Poikkeuksena arkipyhät, jolloin saattaa olla työvuoro.Tästä ilmoitetaan kuitenkin hyvissä ajoin! Tarjolla on myös toinen kohde, jossa työtä tehdään maanantaista perjantaihin 14-22 kerrothan hakemuksessasi kummasta paikasta olet kiinnostunut.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Toivomme aikaisempaa kokemusta perussiivouksista ja eri siivousmenetelmistä, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on siis ehdoton plussa! Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi, eli ei kun tutustumaan meihin lisää! Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.