Kokoaikaisia siivoojia UROS Live -areenalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. Kokonaisuus on Euroopan ensimmäinen uuden sukupolven elämyskeskus, joka vastaa monipuolisesti erilaisista urheilu-, viihde- ja kongressitapahtumista. UROS LIVE -areenalle kiinteistöpalvelut toimittaa RTK-Palvelu. www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uroslive-rekryt/

Tarjolla on nyt kymmeniä upeita työmahdollisuuksia UROS LIVE -areenan modernissa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kiinteistöpalveluiden parissa.

Etsimme RTK-Palvelun UROS LIVE -areenan siivoustiimiin kokoaikaisia SIIVOOJIA.

 

Tehtävänkuva

 Osana RTK-Palvelun areenan siivoustiimiä tulet vastaamaan osaltasi miljoonien tapahtumakävijöiden viihtyvyydestä kiinteistön siisteyden varmistamalla. Työtehtäviisi tulee kuulumaan areenan katsomoiden ja sosiaali- ja toimistotilojen monipuoliset siivoustehtävät. Työaika tehtävissä sijoittuu pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin, mutta areenalla järjestetään tapahtumia 365:nä päivänä vuodessa, joten vuorotyövalmius ja joustavuus työaikojen suhteen ovat edellytyksiä asiakaskohteen toiminnan sujuvuuden takaamiseksi.

Olet etsimämme tekijä, jos lähestyt työtä asiakaspalvelulähtöisesti, tarkkuudella ja pysyt suoriutumaan tehtävistäsi itseohjautuvasti. Hakijan eduksi luetaan alan soveltuva koulutus ja aiempi kokemus siivoustehtävistä, mutta keskiössä on oikea asenne ja halu oppia!

Jos olet jo kokenut siivousalan ammattilainen, joka etsii lisävastuuta, on sinulla mahdollisuus toimia UROS LIVE -areenan siivoustiimin ryhmän vanhimman roolissa.

 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy suoraan RTK-Palvelulle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan ja työsuhteessa sovelletaan kiinteistöhuoltoalan työehtosopimusta.

 

Mitä RTK-Palvelu tarjoaa?

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä moderniin ja mielenkiintoisen työympäristöön ja osaltasi mahdollistaa miljoonien tapahtumavieraiden ikimuistoiset elämykset. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli osana ammattimaista ja osaavaa työyhteisöä.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK-Palvelu pyrkii siihen, että työntekijät työskentelevät heillä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään! Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi.

 

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494917
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere