Kokoaikaisia siivoojia Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Etsimme nyt ammattitaitoisia, kiertäviä SIIVOOJIA monipalvelukohteeseen TAMPEREELLE!


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat koulu-/päiväkotikohteiden ylläpitosiivouksesta. Siivoustöiden lisäksi tässä tehtävässä on tarjolla monipuolisia tehtäviä asiakaskohteen ravitsemispalveluissa esim. astiahuoltoa ja ruoka-annosten pakkausta.Töitä tehdään arkisin klo 06:00-18:00 välillä, 7,5 h päivässä. Työsuhde on kokoaikainen. 


Koulu-/Päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tähän tehtävään edellytämme, että sinulla on muutaman vuoden siivousalan työkokemusta ja/tai tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, luotettavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä hyvä suomenkieli on välttämätön. Kohteiden sijainneista johtuen toivomme, että omistat ajokortin ja kulkupelin, jolla pääset liikkumaan joustavasti. 


Siivoustehtävissä noudamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta. 


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 23.7.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot