Kokoaikaisia siivoojia Rovaniemelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Haemme motivoituneita KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA monipuolisiin työtehtäviin asiakaskohteisiimme ROVANIEMELLE vakituisiin työsuhteisiin.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Haemme tehtäviin kahta siivoojaa ylläpitosiivoukseen asiakaskohteisiimme pääsääntöisesti arkitöihin: aamuvuoroon klo 05- 13 ja iltavuoroon klo 13-20. Toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen myös satunnaisiin muihin vuoroihin. Lisäksi haemme useampaa siivoojaa ylläpitosiivoukseen sekä peruspesuihin keikkailemaan eri asiakaskohteisiimme. Keikkasiivoojan tehtävissä työskentelet aamu klo 5 ja yö klo 01 välillä ja odotammekin halukkuutta työskennellä kaikkina vuorokaudenaikoina niin iltaisin, öisin kuin myös viikonloppuisin. Kaikki työsuhteet ovat kokoaikaisia (37,5h/viikko) sekä vakituisia. Kerrothan hakemuksessa, mistä työskentelystä olet ensisijaisesti kiinnostunut.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme ja opastamme tehtäviin kattavasti. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Katsomme myös eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin ja hygieniapassin. Päästäksesi liikkumaan joustavasti kohteiden välillä tarvitset ajokortin. Katsomme eduksi myös oman auton käyttömahdollisuuden.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 23.9.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot