(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia Rovaniemelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Haemme motivoituneita KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme ROVANIEMELLE vakituisiin työsuhteisiin.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Haemme tähän tehtävään siivoojia ylläpitosiivoukseen asiakaskohteisiimme pääsääntöisesti arkitöihin klo 6- 14 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen satunnaisiin muihin vuoroihin. Lisäksi haemme vakituista siivoojaa ylläpitosiivoukseen sekä peruspesuihin keikkailemaan eri asiakaskohteisiimme. Keikkasiivoustehtävissä teet myös pääsääntöisesti arkitöitä klo 6 – 16 välillä, mutta tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti eri ympäristöjä. Keikkasiivoojan tehtävissä odotamme halukkuutta työskennellä myös iltaisin, öisin sekä viikonloppuisin. Työsuhteet ovat kokoaikaisia (37,5h/viikko) sekä vakituisia. Kerrothan hakemuksessa, mistä työskentelystä olet ensisijaisesti kiinnostunut.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme ja opastamme tehtäviin kattavasti. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä alalle soveltuvan koulutuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Katsomme myös eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin ja hygieniapassin. Päästäksesi liikkumaan joustavasti kohteiden välillä tarvitset ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomanatäältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 20.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -