(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia Raumalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haluatko työssäsi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?


Toimintamme lisääntyessä Rauman tiimissämme on vielä tilaa kokoaikaisille siivoojille!


Etsimme tiimiimme kolmea siivoojaa kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään yhdessä asiakaskohteessa pääasiassa maanantaista perjantaihin. Tarjoamme mahdollisuuksia erilaisiin työsuhteisiin ja etsimmekin yhtä siivoojaa aamuvuoroihin klo 5-13 välille ja kahta siivoojaa aamu- ja iltavuoroille työvuorolistan mukaisesti.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat tutkinnot (laitoshuoltaja tai kiinteistöpalvelualan perustutkinto). Kohteessa työskennellään asiakkaan läsnä ollessa, joten etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.  


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi !


Hakuaikaa on 19.5.2019 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -