(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia Raumalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Etsimme nyt asiakaslähtöisiä KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Raumalle ja lähialueille.


Etsimme uusia tiimiläisiä vastaamaan ylläpitosiivouksesta asiakkuuteemme Rauman kaupungille päiväkoti -sekä oppilaitoskiinteistöihin. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkipäiville aamu -tai iltavuoroihin halukkuutesi mukaan joko klo 05-13 välille tai kahteen vuoroon klo 5-23 välille. Tehtävät ovat kaikki vakituisia sekä kokoaikaisia.


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia sillä perehdytämme sinut tehtävääsi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten tiimissä, jossa sinun on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. Tehtävään valituilta tullaan selvittämään rikostaustaote lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn ennen töiden alkua.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi tai soita ISS Palveluiden rekrytointiin numeroon 040 7174919. Haemme jatkuvasti uusia osaajia myös koko Satakunnan alueelle, joten mainitsethan hakemuksessasi tai soittaessasi, jos sinulla on halukkuutta työskennellä myös muissa alueen kaupungeissa. Muistathan mainita myös oletko halukas työskentelemään päivä -tai vuorotyössä. Hakuaika päättyy 17.2.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -