(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia puhdastilasiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt KAHTA reipasta ja asiakaspalveluhenkistä TUOTANTOTILOJEN PUHDASTILASIIVOOJAA 2-vuorotyöhön Turkuun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteemme tuotantotilojen puhdastilasiivouksesta arkisin kahdessa vuorossa. Työaika sijoittuu aamuvuoroissa klo 6-14 välille ja klo 16-00 välille iltavuoroissa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi tarvitset tarkkuutta sekä hyvää peruskuntoa. Tehtävässä edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.  Hyödyt myös B-ajokortista sekä oman auton käyttömahdollisuudesta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi kuten myös koulutus puhdistuspalvelualalta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.8.2018. Tehtävä alkaa elokuussa 2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -