(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia palvelutaloihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä SIIVOOJIA palvelutaloihin Jyväskylään.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tehtävässä vastaat palvelutalojen ylläpitosiivouksesta Jyväskylässä. Työajat ovat arkisin klo 6 – 16 välillä, mahdolliset arkipyhät tehdään kiertävällä vuorojärjestelmällä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työt alkavat elokuun 2020 aikana.


Tehtävässä edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta siivoustehtävistä sekä alan koulutusta. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Työturvallisuuskortin katsomme eduksi ja lisäksi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, perus ATK- taidot sekä suomen kielen taitoa.

Mikäli sinulta löytyy vaadittava työkokemus mutta ei koulutusta, sinun on mahdollista hankkia koulutus työn ohessa oppisopimuskoulutuksella.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 12.8.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -