(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia Siivoojia Joensuuhun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Viihdytkö reipastahtisessa fyysisessä työssä? haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme ripeä otteisia ja motivoituneita Siivoojia kokoaikaisiin työsuhteisiin Joensuuhun.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa asiakaskohteissa Joensuussa. Kohteina ovat esimerkiksi koulut, toimistot sekä terveysasemat. Työajat ksijoittuvat arkipäiviin klo 6 - 22 välille. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja alkavat mahdollisimman pian.


Tässä tehtävässä sinulla tulisi olla siivousalan työkokemusta vähintään vuoden ajalta, alan koulutuksen katsomme eduksi. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Sopeudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.8.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -