(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia Siivoojia Joensuuhun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen?


Kahden pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä eläkkeelle, etsimme reippaita ja motivoituneita Siivoojia jotka ovat valmiita jatkamaan heidän arvokasta työtään.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat teollisuuskohteen ylläpitosiivouksesta. Kohteessa hygieenisyys ja työturvallisuus ovat erityisen tärkeitä. Työ on kokoaikainen ja työaika on arkisin 6 – 14 välillä. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat heinä - elokuussa.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa, oikea asenne sekä halu sitoutua ja kasvaa puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset hyviä ryhmätyötaitoja sillä työskentely tapahtuu isossa tiimissä.

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä puhdastilapassi ovat eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 6.6.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -