(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia Itä-Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Pidätkö monipuolisesta työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? 

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi KAHTA KOKOAIKAISTA siivoojaa Itä-Helsinkiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 06-16 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Työssä menestyäksesi edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyötehtävistä vähintään vuoden ajalta. Alalle soveltuvan koulutuksen katsomme myös eduksi. Kohteessa työskennellään asiakkaan läsnä ollessa, joten etsimillämme henkilöillä tulee olla asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.11.2020.