(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia siivoojia Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2020

HEI SIIVOUSAMMATTILAINEN, ME REKRYTÄÄN! Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä aurinkoisemman? Etsitkö itsellesi vakityötä, jossa vastuullisuus ja työn merkityksellisyys on kaiken A & O? Tähän työhön sisältyy roppakaupalla asiakaspalvelua ja työn tuloksella ilahdutat toimitilojen käyttäjiä sekä asiakkaita. Etsimme nyt SEITSEMÄÄ

 

SIIVOOJAA

 

Helsingin alueelle erilaisiin työsuhteisiin. Haemme useampaa tekijää huolehtimaan asiakkaidemme tilojen puhtaanapidosta Helsingin keskustassa. Kohteet ovat toimisto- yleistiloja ja mukaan mahtuu vielä ylellinen ravintolatila. 

 

Työt sijoittuvat yhdessä kohteessa ma-pe klo. 6.00-16.00 välille.

Toisessa kohteessa taas ma-su välillä päiväsaikaan.

Lisäksi etsimme yösiivoojaa, jonka on määrä aloittaa työt klo. 19.00 alkaen. 

 

Työajat selviävät tarkemmin lähempänä työn aloitusta. Työt alkavat arvioltaan 19.10.2020 ja osa taas myöhemmin marraskuussa. Tehtävästä maksetaan Kiinteistöpalvelualan TES: n palkkaa, kuten kaikissa meidän tehtävissä. :) 

 

Mitä me ja asiakkaamme odotamme tulevilta tiimiläisiltämme? No emme ainakaan kymmentä tutkintoa, emmekä kokemusta 50-vuodelta, vaan:

 

* Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin siivouskone kuin älypuhelinkin.

* Yksi tärkeimpiä asioita on myös asiakaspalvelu-asenne, sillä kohtaat työssäsi asiakkaita ihan päivittäin L&T: n edustajana.

* Sinulla on vähintään keskitason suomen kielen osaaminen, sillä sinun tulee pystyä kommunikoimaan asiakkaan ja muiden sidosryhmien kanssa / This job requires Finnish language skills, so please if you have the required skill, fill your application in Finnish, not in Englsih.

* Olisi tietty eduksesi, että sinulla on jo käsitys ammattisiivouksesta ja sen aseptiikasta, mutta mikäli ei ole, niin kerrothan meille mitä muuta kokemusta voisit hyödyntää tässä tehtävässä. 

* Olet valmis osallistumaan asiakkaan vaatimaan turvaselvitykseen, mikäli työllistyt meille. Jokaiselle valitulle tehdään poliisin toimesta suppea turvallisuusselvitys. 

 

Tarjoamme sinulle vastineeksi

 

*Itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn mielenkiintoisessa työympäristössä

*Huikean Palvelumestari Marin, joka tukee ja tsemppaa sinut huikeisiin tuloksiin päivittäin

*Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajennettu yöterveyshuolto, jossa pääset mm. osaksi sairauskassa.  Lisäksi saat huikeita hyvinvointietuja, kuten liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä edullisia hyvinvointipalveluita.

*Meille on tärkeää, että työntekijämme saavat kehittää itseään, joten jos halua ja paloa vain löytyy, niin saat rakentaa meillä juuri sinun näköisen urapolun! Meillä on esimerkiksi moni siivooja edennyt urallaan esimiestyöhön palvelualalla - seuraava voisi olla kenties sinä? :) 

 

Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä hakuprosessin edetessä joko puhelimitse tai sähköisesti.  Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät oheisen hakulinkin takaa, yläreunasta otsikon vierestä (L&T: n sivut). Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.