Kokoaikaisia siivoojia Hämeenlinnaan
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2021

Etsitkö työpaikkaa Hämeenlinnasta ja sinulla on silmää hyvälle asiakaspalvelulle sekä puhtaudelle? Haemme nyt toiminnan kasvaessa 

SIIVOOJIA

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, missä viikkotunnit ovat 37,5  tuntia viikossa. Työvuorot ovat arkisin kello 6-14 ja palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Julkiset kulkuvälineet eivät kulje aivan kohteen vierestä, ja oma auto on siksi eduksesi.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa huolehtimassa tomiston kaikkien tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työ on luonteeltaan perussiivousta. 

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on jo aikaisempaa siivouskokemusta ainakin kahden vuoden ajalta ja kokemuksesi kautta tiedät kuinka puhdistaa ja huoltaa erilaisia pintoja ja tiloja. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on mukava työskennellä.

Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, voit lähettää meille hakemuksen vaikka heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeinen hakupäivä on 14.6.2021.
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palveluesimies Elina Ollinpoika elina.ollinpoika@coor.com.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomiI) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot