Kokoaikaisia rappusiivoojia Ouluun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Ouluun

RAPPUSIIVOOJIA

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, missä viikkotunnit ovat 37,5 tuntia viikossa. Työvuorot ovat arkisin 6-14 ja palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä, kuten imurointia, lattioiden ja rappujen puhdistusta sekä pesutilojen siivousta.

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta ja olet asiakaspalveluhenkinen. Lisäksi tarvitset työssä hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Kohteet sijaitsevat Oulun talousalueella ja tarvitset työssä B-ajokorttia.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää vaikka heti täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Hakuaika tehtävään päättyy 6.8. mennessä. Työt alkavat viimeistään elokuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Isoniemi p. 050 452 9027 arkisin 9-15.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot