Kokoaikaisia rappu- ja toimistosiivoojia aamuvuoroon Ouluun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Ouluun 
 
RAPPU- JA TOIMISTOSIIVOOJIA
 
Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, missä viikkotunnit ovat 37,5 tuntia viikossa. Etsimme nyt kahta siivoojaa ja toinen työsuhteista on toistaiseksi voimassa oleva ja toinen on aluksi määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 31.12.2022 asti. Työvuorot ovat arkisin 6-14 ja palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
 
Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä, kuten imurointia, lattioiden ja rappujen puhdistusta, WC-tilojen siivousta ja roskien vientiä. Lisäksi tehtävään kuuluu perussiivousta.
 
Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta ja olet asiakaspalveluhenkinen. Lisäksi tarvitset työssä hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Kohteet sijaitsevat Oulun talousalueella ja tarvitset työssä B-ajokorttia.
Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, henkilöluottotietojen tarkistus ja huumausainetestaus. 
 
Kiinnostuitko?

Hae tehtävää vaikka heti täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Hakuaika tehtävään päättyy 15.6. mennessä. Työt alkavat kesäkuun puolessa välissä, mutta voimme sopia kanssasi aloituksesta toisissa kohteissa heti.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Isoniemi p. 050 452 9027 arkisin 9-15.
 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa. 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot