(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia myyntiedustajia
Arena Persona

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

TYÖ

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme MYYNTIEDUSTAJIA työskentelemään pääkaupunkiseudulla sekä BRÄNDILÄHETTILÄITÄ kiertämään ympäri Suomea! Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä vastaten heidän kenttämarkkinoinnistaan sekä uusasiakashankinnasta.

Helsingin Local-tiimissämme pääset työskentelemään kaupungin katukuvassa, vaihtuvassa ympäristössä ihmisten keskuudessa. Kiertävässä Tour-tiimissämme taas pääset matkustamaan ympäri Suomea ja kokemaan kaiken pienistä ja sympaattisista kylistä suurimpiin kaupunkeihin.

 

MITÄ ME HALUAMME SINULTA?

Tiimiimme etsimme iloista, energistä ja sosiaalista persoonaa, jolla on aito halu kehittää itseään ja saada lisää kokemusta myynnistä. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englannin kielen taitoa.

 

MITÄ MEILLÄ ON TARJOTA SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kattavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan (kuukausipalkka + provisio). Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan kanssamme. 

 

Työ on kokoaikainen. Helsinkiin sijoittuvassa tiimissä työskentelet pääkaupunkiseudulla arkipäivisin. Brändilähettiläänä Tourilla työskentelet arkipäivät sekä noin kaksi lauantaipäivää kuukaudessa.

 

Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutena, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan? MAHTAVAA, sillä me etsimme juurikin sinua!