(Poistunut julkaisusta)

kokoaikaisia myyntiedustajia
Arena Persona

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Arena Persona hyödyntää viestinnän konsepteja, installatioita ja digitaalisia työvälineitä, jotka aktivoivat sekä luovat keskustelua brändin ja kuluttajien välille.

 

TYÖ:

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme MYYNTIEDUSTAJINA työskentelemään pääkaupunkiseudulla BRÄNDILÄHETTILÄITÄ kiertämään ympäri Suomea! Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä vastaten heidän kenttämarkkinoinnista sekä uusasiakashankinnasta.

Työskentelemme erilaisissa toimipaikoissa, kaupunkien katukuvassa, ostoskeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa ympäri pääkaupunkiseutua.

VAATIMUKSET :

Tiimiimme etsimme iloista, energistä ja sosiaalista persoonaa, jolla on aito halu kehittää itseään ja saada lisää kokemusta myynnistä. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englannin kielen taitoa.

 

TARJOUKSET :

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kattavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan (kuukausipalkka + provisio).

Työ on kokoaikainen, Helsinkiin sijoittuvassa tiimissä työskentelet pääkaupunkiseudulla ma-pe. Brändilähettiläänä Tourissa edustat isoja kansainvälisiä brändejä, tulet matkustamaan ympäri suomea ja pääset kokemaan kaiken pienistä ja sympaattisista kylistä suurimpiin kaupunkeihin. Työyhteisö tourilla on tiivis ja kolleegat mukavia joten kiertueelta on todennäköistä saada myös elinikäisiä ystäviä!

 

ALOITUS JA KESTO:

Työsuhteen kesto on neuvoteltavissa hakijan toiveiden mukaan (min. 6 vk). Työskentelyn ajankohta on sovittavissa.

 

Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutena, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan? MAHTAVAA, sillä me etsimme juurikin sinua!