(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia myyntiedustajia, Helsinki 2020
Arena Persona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Arena Persona hyödyntää viestinnän konsepteja, installatioita ja digitaalisia työvälineitä, jotka aktivoivat sekä luovat keskustelua brändin ja kuluttajien välille.

 

TYÖ

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme kokoaikaisia MYYNTIEDUSTAJIA työskentelemään pääkaupunkiseudulla! Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä vastaten heidän kenttämarkkinoinnistaan sekä uusasiakashankinnasta.

Helsingin Local-tiimissämme pääset työskentelemään erilaisissa toimipaikoissa, kuten ostoskeskuksissa, eritapahtumissa ja kaupungin katukuvassa, vaihtuvassa ympäristössä ihmisten keskuudessa.

MITÄ ME HALUAMME SINULTA?

Tiimiimme etsimme iloista, energistä ja sosiaalista persoonaa, jolla on aito halu kehittää itseään ja saada lisää kokemusta myynnistä ja markkinoinista. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englannin kielen taitoa.

MITÄ MEILLÄ ON TARJOTA SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kattavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan (kuukausipalkka + provisio). Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan kanssamme. 

Työ on kokoaikainen. Helsinkiin sijoittuvassa tiimissä työskentelet pääkaupunkiseudulla arkipäivisin. 

Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutena, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan?

MAHTAVAA, sillä me etsimme juurikin sinua!