Kokoaikaisia liikennemyymälätyöntekijöitä, ABC Tiiriö
Osuuskauppa Hämeenmaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Kokoaikaisia liikennemyymälätyöntekijöitä, ABC Tiiriö, Osuuskauppa Hämeenmaa

Haemme nyt Hämeenlinnassa sijaitsevaan ABC Tiiriöön liikennemyymälätyöntekijöitä. Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia 37,5h/vko. Tarvittaessa osa-aikaisuus on myös sovittavissa joustavasti 10-35h/ vko. ABC Tiiriö palvelee asiakkaitaan 24/7 joten työ sisältää työskentelyä myös yövuorossa.

Tuothan hakemuksessasi selkeästi esille, oletko kiinnostunut kokoaikaisesta (37,5h/vko) vai osa-aikaisesta (10-35h/vko) tehtävästä. Kokoaikaisessa työsuhteessa edellytämme, että pystyt työskentelemään rajoituksetta kaikkina toimipaikan aukioloaikoina.

Meillä on nyt paikka tiimipelaajalle, joka innostuu asiakkaiden parissa työskentelystä ja toimii myös itsenäisessä työssä tehokkaasti ja tarkasti. Työtehtävät sijoittuvat ravintolaan, markettiin sekä Hesburgeriin, joten olethan nopeasti oppiva ja halukas laajaan tehtäväkenttään. Innostut uusista asioista, ja positiivinen palveluasenne sekä reipas työote tulevat sinulta luonnostaan.

Mitä me odotamme sinulta:

✅ Rohkeutta ja innokkuutta tarttua uusiin haasteisiin

✅ Asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työotetta sekä positiivista palveluasennetta

✅ Joustavuutta muuttuvissa arjen tilanteissa

✅ Sitoutuneisuutta asetettuihin tavoitteisiin ja päämääriin

✅ Yhteistyökykyä ja joukkuehenkeä

Me tarjoamme sinulle:

✅ Monipuolisen tehtäväkentän

✅ Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

Hämeenmaalla on töissä 3000 alan ammattilaisten joukko, joista osa on työskennellyt meillä vuosikymmeniä ja osa aloittanut uudessa työssään vasta eilen.

✅ Vastuullinen ja uudistuvan työnantajan

Meillä työntekijää arvostetaan yksilönä ja työryhmät toimivat yhteisten tavoitteiden eteen tiiminä. Tarjoamme myös kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen ja täsmällisesti tilille kilahtavan palkan.

✅ Kannustavan tulospalkkion

Tulospalkkiota maksetaan tuntipalkan lisäksi jopa 0,80€ per tehty työtunti.

✅ S-ryhmän ja Hämeenmaan henkilöstöedut

Hämeenmaan työntekijänä olet oikeutettu saamaan alennusta S-ryhmän ravintoloista ja ABC:ltä -25% loppusummasta, S-ryhmän myymälöistä jopa -15%, autopesuista -50%, Prisman käyttötavaroista -15% ja PALJON muuta!

Eduista voit lukea lisää osoitteesta: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Hämeenmaalta saat myös mm. maksuttomat ja kattavat työterveyspalvelut, liikuntaan ja hyvinvointiin ePassi-edun, sekä työjalkine-edun vuosittain! Isolla talolla on myös ison talon edut!

Osuuskauppa Hämeenmaan työntekijätarinoiden kirjo on valtava, ja jokainen näistä tuhansista tarinoista on ainutlaatuinen. 84 % työntekijöistämme on valmis suosittelemaan meitä työnantajana.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 30.11. tai heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tommi Uotinen, Tommi.Uotinen@sok.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot