Kokoaikaisia laitoshuoltajia Joensuuhun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Sinulla on laitoshuoltajan tutkinto ja etsit kokoaikaista ja vakituista työtä Joensuusta? Hienoa, jatka lukemista sillä etsimme nyt toimeliaaseen tiimiimme, tammikuussa alkavaan kohteeseen
 

SIIVOOJIA

 

Mitä Coor tarjoaa sinulle ja tehtävänkuvaus

Kuten alussa kerroimme tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko) tammikuun 2021 alusta. Työvuorot ovat arkipäivisin työvuoron aloitus- ja lopetusajankohdan vaihdellessa kello 6-18 välillä. Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
 
Työsi on itsenäistä, mutta työpaikalla on useamman coorilaisen tiimi. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden pitämällä huolta toimistorakennuksen kaikkien tilojen ylläpito- ja perussiivouksesta. 

Mitä odotamme sinulta?

Tässä tehtävässä tarvitset
 
• laitoshuoltahan tutkintoa
• aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä
• suomen kielen taitoa
• hygieniapassia
 
Lisäksi toivomme, että olet mukava ja mutkaton työkaveri ja reipas työotteeltasi.
 

Kiinnostuitko?


Jos kiinnostuit tehtävästä voit jättää hakemuksen vaikka heti! Viimeinen hakupäivä tehtävään on kuitenkin 13.12.2020 mennessä. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-16 välillä palveluesimies Tuija Puustinen, puh. 050 533 2347.
 
Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).
 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 930 miljoonaa euroa. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot