(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia koulusiivoojia Liminkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö kokoaikaista arkityötä? Meille on sinulle sopiva tehtävä avoinna, sillä etsimme Liminkaan   KOULUSIIVOOJIA
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat joko aamuvuorossa 6-14 tai iltavuorossa 12-20.  Pääset osaksi asiakkaan tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtivaa neljän hengen tiimiä. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Mitä koulusiivoojan työ pitää sisällään? 
Siivoojana työpäivääsi kuulu huolehtia koulukohteen ylläpito- ja perussiivouksesta ja oletkin tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien koulu- ja työpäivän viihtyisyyden. 
 
Millaisia osaajia etsimme?
Olet kartuttanut kokemusta siivouksen parista jo ainakin vuoden verran tai sinulla on alan tutkinto, esimerkiksi laitoshuoltaja. Tärkeintä on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito ja nuhteeton tausta.
 
Miten ja milloin voit hakea tätä työpaikkaa?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 31.1.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisää tehtävästä sinulle kertoo mielellään palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu, henrika.lohvansuu@coor.com.
 
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi). 
 
Olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.