(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia koulusiivoojia Liminkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö kokoaikaista arkityötä? Meille on sinulle sopiva tehtävä avoinna, toimintamme kasvaessa Limingassa etsimme nyt   KOULUSIIVOOJIA   Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle määrä- ja kokoaikaisen työsuhteen 31.12.2020 asti. Vuoden vaihteessa voi olla mahdollista, että työt jatkuvat, mutta tätä emme voi sinulle vielä luvata. Etsimme nyt siivoojia aamuvuoroon, joka on pääsääntöisesti arkisin kello 6-14 sekä iltavuoroon. Saat työkavereiksesi neljän hengen tiimin, joten työn ilot ja arkiset tilanteet ovat yhdessä jaettavissa.   Mitä koulusiivoojan työ pitää sisällään?
Siivoojana työpäivääsi kuulu huolehtia koulukohteen ylläpito- ja perussiivouksesta ja oletkin tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien koulu- ja työpäivän viihtyisyyden.   Millaisia osaajia etsimme?
Olet kartuttanut kokemusta siivouksen parista jo ainakin vuoden ja ilahdumme, jos sinulla on myös esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto.   Tärkeintä on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito ja nuhteeton tausta.   Miten ja milloin voit hakea tätä työpaikkaa?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 19.2. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.     Lisää tehtävästä sinulle kertoo mielellään palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu, henrika.lohvansuu@coor.com.   Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi). Olemme mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.