Kokoaikaisia koulusiivoojia Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle, sekä jo aikaisempaa siivouskokemusta? Meillä on sinulle sopiva tehtävä avoinna, sillä haemme Helsinkiin
 
KOULUSIIVOOJAA
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Tämä työ on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko) tehtävä ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Puistolassa. Työpäiväsi ovat arkisin kello 6-14.  Siivoojana olet tärkeässä roolissa huolehtimassa asiakkaiden työ- ja koulupäivän sujumisesta siivoamalla koulun kaikkia tiloja.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.
 
Mitä odotamme sinulta?
Tarvitset tehtävässä aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista ja sinulla on mahdollisesti myös alan koulutus. Kokemuksesi kautta osaat huoltaa ja siivota erilaisia tiloja ja materiaaleja. Olet iloinen asiakaspalvelija ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja nuhteeton tausta.
 
Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 25.2. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot