Kokoaikaisia koulusiivoojia Haukiputaalle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö kokoaikaista arkityötä? Meille on sinulle sopiva tehtävä avoinna, sillä etsimme Haukiputaalle

KOULUSIIVOOJIA

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin klo 6-14. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavan ennen lukuvuoden alkua heinäkuun lopussa, kuitenkin viimeistään 2.8.

Työtehtäväsi ja mitä odotamme sinulta?
Työtehtäviin kuuluu koulukohteen ylläpito- ja perussiivous. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla nuhteeton tausta.

Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, odotamme jo hakemustasi ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika tehtävään päättyy 29.7.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään sähköpostitse palvelupäällikkö Katja Valjus-Säily katja.valjus-saily@coor.com.

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).  
 
Olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot