Kokoaikaisia kokkeja Paimioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Onko intohimonasi hyvä ruoka ja asiakaspalvelu? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi.


Etsimme nyt KOKKEJA valmistus- ja palvelukeittiöihin PAIMIOON.


Tarjoamme maistuvia ja terveellisiä aterioita alueen päiväkotien, koulujen ja hoivalaitosten asiakkaille ja henkilökunnalle sekä herkullista tarjottavaa erilaisiin tilaisuuksiin.


Valmistuskeittiön kokkitiimissä tehtäväsi on valmistaa aterioita paikan päällä tarjottavaksi sekä pakata ja lähettää ruokaa alueen palvelukeittiöihin. Palvelukeittiön kokkina valmistat oman kohteesi lisäkkeitä sekä aamu- ja välipaloja ja vastaanotat valmistuskeittiöltä saapuvaa ruokaa, jonka tarvittaessa myös kypsennetään tai kuumennat. Kaikissa keittiöissä kokit osallistuvat asiakaspalveluun, omavalvontamittauksiin, raaka-aineiden tilauksien tekemiseen, tavaroiden vastaanottoon ja varastointiin, sekä keittiön tilojen ja laitteiden päivittäiseen puhtaanapitoon.


Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin kello 6 - 18 välille mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä tehtävässä voi olla myös viikonlopputöitä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa 2021.


Edellytämme valittavalta henkilöltä catering-alan koulutusta sekä vähintään yhden vuoden työkokemusta suurtalous- tai ravintola-alalta ja hygieniapassia. Valmistuskeittiön kokilta edellytämme myös aikaisempaa kokemusta keskuskeittiötoiminnasta ja suurten ateriamäärien valmistamisesta. Työturvallisuus- ja EA-kortit, ravitsemus- ja ympäristöpassit sekä B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Olet oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.5.20201.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445716
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaarina, Loimaa, Paimio, Piikkiö, Salo, Somero, Turku