(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia kenttäavustajia lentoasemalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Tiesitkö, että L&T:läisiä työskentelee myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla avustamispalvelutehtävien parissa? L&T:llä on Helsinki-Vantaalla noin 80 työntekijää, jotka huolehtivat muun muassa liikuntarajoitteisten ja yksin matkustavien lasten avustamisesta. Nyt etsimmekin joukkoomme

 

AJOTAITOISIA KENTTÄAVUSTAJIA

 

kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä huolehdit avustettavien matkustajien (mm. pyörätuolimatkustajat, näkövammaiset, vanhukset, yksin matkustavat lapset) auttamisesta lentomatkalle ja lentomatkalta pois. Avustustoiminnan lisäksi pääset välillä ajamaan inva-autoa ja ambuliftiä (nostoauto). Ajo tapahtuu asematasoalueella ja siihen tarjotaan erillinen koulutus. Työ on vuorotyötä ja työvuoroja on kaikkina vuorokaudenaikoina sekä arkisin että viikonloppuina.

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset aitoa asiakaspalveluasennetta ja kykyä sopeutua sekä kiireeseen että rutiineihin. Lisäksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja toivomme, että sinulta löytyy kortin lisäksi myös ajokokemusta. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää kuntoa. Työssäsi kohtaat runsaasti kansainvälisiä asiakkaita, joten odotamme suomen kielen lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on plussaa! Lentoasemalla työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa ja valittaville henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

 

Tarjoamme sinulle ihmisläheisen, vastuullisen sekä monipuolisen työnkuvan kiehtovassa ja kansainvälisessä työympäristössä! Pääset osaksi vauhdikasta tiimiä, ja hyvän seuran lisäksi huolehdimme, ettei elämäsi koostu pelkästään työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Lisäksi työsuhde-etuihimme kuuluu lakisääteistä laajempi työterveyshuolto ja sitä täydentävä sairauskassa. Palkka määräytyy KIPA TES palkkaryhmä 5:n mukaan (13.67 €/h + ilta- ja yölisät).

 

Liity joukkoomme ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi.