(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia ja osa-aikaisia siivoojia Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA Vaasaan erilaisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous pääsääntöisesti arkisin vakituisessa työsuhteessa. Etsimme ammattitaitoisia kokoaikaisia siivoojia toimistokohteisiin ja osa-aikaisia siivojia useampaan eri asiakaskohteeseemme. Työajat sijoittuvat tehtäväksi arkipäiville aamu-, tai iltavuoroihin sopimuksen mukaan. Osa-aikaisissa työsuhteissa työtunteja sinulle kertyy 20h/vko.

Kokoaikaisessa tehtävässä edellytetään laitos- tai toimitilahuoltajan tutkintoa ja asiakaspalvelutilanteisiin suomen kielen taitoa. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus siivoustyöstä. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.4.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -