(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikaisia asiakaspalvelijoita taksikeskukseen
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2018

Haemme asiakasyrityksellemme, Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy:lle, kahta kokoaikaista asiakaspalvelijaa vastaanottamaan ja välittämään taksikyytejä Kelan korvaamille taksimatkoille. Keskus sijaitsee Haagassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Mikäli asiakaspalvelu on sinulla verissä ja koet, että sinusta löytyy potentiaalia suoriutua toisinaan hektisessäkin puhelinasiakaspalvelutehtävässä, voi tämä työ olla juuri sinua varten.   

Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta taksialalta, mutta puhelinasiakaspalvelukokemuksesta sekä kolmivuorotyön luonteen tuntemisesta on etua. Työ edellyttää kykyä kuunnella ja kirjoittaa samanaikaisesti tarkasti ja täsmällisesti. Kielitaidon puolesta tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja sujuvasta ruotsin kielen osaamisesta on hakijalle suurta etua.

Palkkauksessa käytetään tuntipalkkamallia. Ensimmäisen 4 kuukauden aikana tuntipalkka on 10,35€. Tämän jälkeen tuntipalkka on 11,53€/h. Tuntipalkan lisäksi työntekijöille maksetaan Autoliikennealojen Toimihenkilöitä koskevan TES:n mukaiset lisät (mm. iltaisin, öisin, lauantaisin ja sunnuntaisin).

Taksikeskus on auki vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri, joten työvuorot voivat sijoittua mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vuorot painottuvat kuitenkin parin ensimmäisen kuukauden ajan päivävuoroihin.  

Tehtävä edellyttää hakijoilta:
- sujuvaa suomen kielen taitoa (ruotsin kielen osaaminen on tehtävässä eduksi) 
- täsmällisyyttä ja huolellisuutta
- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
- pitkäjänteistä ja jämäkkää työskentelyotetta
- vahvaa kykyä omaksua erilaisten IT-ohjelmien hallinta

Tehtävään valituille tarjoamme:
- kattavan perehdytyksen ja palkallisen koulutuksen tehtävään
- viihtyisän työympäristön ja hyvät sekä modernit työvälineet
- kannustavan ja osaavan tiimin tuen sekä mukavat työkaverit
- joustavat työvuorot
- työterveydenhuollon ja tapaturmavakuutuksen
- mahdollisuuden pitkäaikaiselle työsuhteelle

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointia hoitaa:
Laura Huusari

laura.huusari@wippiiwork.com

p.0400-773953