(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen ylläpitosiivooja kiinteistöhuoltoon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi on yli 30 vuotta toiminut kiinteistönhuoltoalalla oleva perheyritys. Yrityksessä hoidetaan erilaiset kiinteistöjen huolto- ja hoitotyöt, ulkoalueiden siisteyden ylläpidot, talvikunnossapidot sekä portaiden ja yleisten tilojen siistimiset.

Kirvesniemi hakee nyt riveihinsä ylläpitosiivoojaa kohteiden lisääntyessä. Työ on kokoaikaista ja työsuhde on vakinaistuva. Työn aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Palkkaus on Kiinteistöhuoltoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työaika on maanantaista perjantaihin päivävuoroissa. Työpäivä alkaa Vantaan Tikkurilasta Kirvesniemen hallilta. Työ on parityötä ja työssä siivotaan eri kohteita.

Työn vaatimuksena ovat:
- B-ajokortti
- Hyvä suomenkielentaito
- Hyvä fyysinen kunto

Työhön perehdytetään, joten valmista siivousosaamista ei vaadita. Aikaisempi vastaava kokemus katsotaan kuitenkin eduksi työtä haettaessa.

Laita hakemusta heti tulemaan, jos koet että tämä on paikkasi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa voit kysyä Sihdin HR-konsultilta Nhung Doanilta nhung.doan@adecco.fi.