(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen vartijakortillinen aulapalveluiden monikohdeosaaja pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, missä mikään päivä ei ole samanlainen? Lue lisää sillä, etsimme nyt pääkaupunkiseudun asiakaskohteisiimme vaihtelusta pitävää   VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ   Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen (37,5h/viikko) työpaikan. Olet aulapalveluidemme monikohdeosaaja, sillä työpisteesi muuttuu tarvittavien tuurausten mukana. Työvuorot ovat arkisin sijoittuen vaihdellen kello 7.30 - 17.00 välille. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.   Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaativat asiakaspalvelutehtävät aulakohteissamme Espoossa ja Helsingissä. Kohteet sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Vastaanotat ja opastat vieraita, sekä hoidat asiakkaan toimintaa tukevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä, kuten postitusta ja kulunvalvontaa. Perehdytämme sinut työtehtäviisi sekä kaikkiin työkohteisiin perusteellisesti  ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.      Mitä odotamme sinulta?
Tässä tehtävässä menestyksen avaimia ovat asiakaspalveluosaaminen, paineensietokyky ja organisointitaito. Olet oma-aloitteinen ja pyrit tekemisessäsi aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Tavallisimmat toimisto-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Vartijakortti on työssä välttämätön ja suomen kielen lisäksi aulapalveluiden työt sujuvat sinulta myös englanniksi. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus.   Kiinnostuitko? Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 31.12.2020  mennessä. Luemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut  jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Pitzén puh 040 508 6181 arkisin kello 9-15.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland). Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.