(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen varastotyöntekijä Espooseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Saba Fresh Cuts valmistaa valmiiksi paloiteltuja, huuhdeltuja salaatteja kahdessa modernissa tehtaassa Pohjoismaissa: toinen sijaitsee Espoossa ja toinen Helsingborgissa, Ruotsissa. Tuotamme yhteensä noin 40 000 000 salaattipussia vuodessa. Hankimme raaka-aineet tarkkaan valikoiduilta viljelijöiltä, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.
 
Etsimme nyt asiakkaallemme Saba Fresh Cuts Oy:lle reipasta varastotyöntekijää Espooseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja alkuun on kuuden kuukauden määräaikaisuus. Työ on vakinaistuva. Työ on kaksivuorotyötä yleensä maanantaista perjantaihin, lauantaisin saattaa myös olla työvuoroja. Työajat ovat arkisin klo 6-23 välillä ja lauantaina tehdään työt yhdessä vuorossa. Työ on kokoaikaista 37,5h/vko.
 
Työssä pärjätäksesi, sinulla on:
•aikaisempaa keräilykokemusta, tämä on eduksi työtä haettaessa, mutta ei pakollista
•hyvä fyysinen kunto
•hyvä asenne työhön, haluat oppia uutta ja tunnet ylpeyttä omasta työstäsi
•sujuva suomen ja perus englannin kielentaito
•perus ATK-taidot, työkaluina koneet
•hygieniapassi ja salmonellatodistus, nämä ehtivät suorittaa ennen töiden aloitusta, jos et omista
 
Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat valmistuote- ja raaka-ainekeräilyt. Työssä nostellaan paljon ja siirretään lavoja pumppukärryillä. Myöhemmin työ saattaa laajentua myös tuotantotehtäviin. Varastotyöskentely tapahtuu viileässä, jotta tuotteet ja hygieniataso säilyvät hyvänä. Työhön perehdytetään kunnolla. Palkkaus Elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisesti.
 
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Nhung Doan nhung.doan@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan


Toimipaikka:  VANTAA