(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen varastotyöntekijä Assistorille
Assistor Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Assistor Oy Ab
Assistor Oy Ab on moderni ja asiakaslähtöinen suomalainen logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa uusien ajoneuvojen, varaosien ja materiaalin toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan liittyviä palveluita. Palvelemme Suomessa noin 30 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Vuonna 2017 toimitimme markkinoille noin 64 000 uutta ajoneuvoa ja noin 3 500 000 varaosanimikettä. Liikevaihtomme oli 35,2 miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiössämme on 170. Assistor kuuluu Veho -konserniin.
Toimenkuva
Etsimme Assistorin autotarvike ja- materiaalilogistiikkakeskukseen Vantaan Aviapolikseen elokuun loppuun asti kestävään kokoaikaiseen työsuhteeseen motivoituneita ja ripeitä varastotyöntekijöitä. Assistor kuuluu Veho-konserniin.

Työnkuvana ovat monipuolisesti varaston vaihtelevat tehtävät vastaanoton tehtävistä keräilytyöhön. Osassa tehtäviä käytetään trukkeja, joiden käyttäjäksi sinut voidaan kouluttaa. Iso osa työstä on pienten pakettien käsittelyä. Työssä korostuu tarkka, ripeä ja huolellinen työskentelytapa. Työntekijänä ymmärrät tehokkaan ja laadukkaan tekemisen arvon. Arvostamme halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavuutta.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta. Trukinajotaito katsotaan eduksi. Työhön järjestetään kattava perehdytys ja tässä tehtävässä asenne ja halukkuus oppia ratkaisevat! Voit siten olla varastoalan uraa aloitteleva tai kokeneempi alan tekijä. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe välillä ja työtä on mahdollisesti tarjolla myös lauantaisin. Työtä tehdään Assistorin logistiikkakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan (Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimus).

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä Kokoaikainen varastotyöntekijä Assistorille Liitä mukaan myös CV. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja haetut paikat täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Olli Nyman 050 443 2915. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä tai olli.nyman@vmp.fi.
Kesto
Elokuun loppuun
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.01.2020 mennessä.