(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Työnjohtaja Suomen Kuitusahaus Oy:lle Pääkaupunkiseudulle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Hei sinä vastuuta kaipaava nuori! Onko sinussa johtaja-ainesta? Loistavaa! Saatat olla etsimämme henkilö. Etsimme työnjohtajaa Suomen Kuitusahaus Oy:lle. Pääset toimimaan työnjohtajana useilla työmailla pääkaupunkiseudulla. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, sinun tarvitsee vain olla oikealla asenteella liikkeellä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Suomen Kuitusahaus Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan asiakasyrityksemme työnjohtajana eri työmailla pääkaupunkiseudun alueella. Vastuullasi on ohjata työmaiden työntekijöitä, seurata työn etenemistä sekä huolehtia, että kaikki tarvikkeet ovat saatavilla. Teet tarvittavia tarviketilauksia sekä raportoit töiden etenemisestä esimiehillesi sekä tilaajalle. Tilaajien kanssa tulet olemaan päivittäin tekemisissä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Ohjata työmaalla työskenteleviä työntekijöitä
* Seurata ja valvoa töiden etenemistä sekä raportoida eteenpäin esimiehillesi ja tilaajille
* Huolehtia, että kaikki tarvikkeet on tilattu oikein ja teet tarvittaessa lisätilauksia


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osana Suomen ainoaa valokuitusahausta tekevää yritystä. Kaikkiin työtehtäviin tulet saamaan koulutuksen esimiehiltäsi. Tulet myös saamaan kannettavan tietokoneen sekä puhelimen työkäyttöön.

Tehtävä sopii sinulle, joka pidät vastuusta ja sinulla on asenne kohdallaan. Palat halusta oppia uutta ja sinulla on positiivinen ote kaikkeen mitä teet.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Työnjohtajan tehtävässä ratkaisee ennen kaikkea oikea asenne ja halu oppia ja kehittyä. Etsimällämme henkilöllä on mieluiten koulutus infrarakentamisen- tai rakennusalalta. Työkokemuksesta on etua. Osaat käyttää Excel -ohjelmaa perusteellisesti, jotta voit käyttää aikataulutyökaluja sekä seurata numeroita. Työmaatyöskentely vie aikaa, joten pitkäjänteisyydestä on apua. Tulet kommunikoimaan työntekijöiden kanssa lähinnä suomeksi, joten omaat hyvät kommunikointitaidot sekä sujuvan suomen kielen. Tulet kulkemaan työmaiden välillä, joten B-ajokortti vaaditaan.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Dynaaminen asenne ja halu johtaa ihmisiä
* Kyky oppia uutta ja kehittyä
* Koulutus rakennusalalta tai opiskelet rakennusalaa
* Hyvät sosiaaliset- ja kommunikointitaidot
* B-ajokortti suoritettuna


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on koulutusta/kokemusta infrarakentamisen- tai rakennusalalta. B-ajokortti vaaditaan, mutta C, E tai BE-korteista on etua. Myös vieraiden kielien taidoista voi olla hyötyä. Tuothan nämä esille jo hakemuksessasi. Työsuhdetta voidaan jatkaa myöhemmin, mikäli tarvetta on.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 1.5.2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Suomen Kuitusahaus Oy on perustettu vuonna 2017 ja työllistää tällä hetkellä 11 ammattilaista. Suomen Kuitusahaus Oy on valokuitukaapelien matalakaivuutekniikkaan/ mikrosahaukseen eli Micro-trenching-asennnuksiin erikoistunut nuori, innovatiivinen yritys ja alan edelläkävijä Suomessa.