(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Tuotekehittäjä MP-Maustepalvelu Oy:lle Hämeenlinnaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Onko sinulla jo aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta tai oletko juuri valmistunut osaaja, joka etsii mahdollisuutta kehittyä tuotekehityksen ammattilaiseksi? Etsimme nyt asiakkaallemme MP-Maustepalvelu Oy:lle kokoaikaista tuotekehittäjää Hämeenlinnan toimipisteelle. Mikäli ruuan laitto on lähellä sydäntäsi sekä uuden luominen ja kehittäminen on sinulle luontaista, saatat olla etsimämme henkilö.
KUVAUS
Maustepalvelun tuotekehittäjänä tulet tekemään töitä seitsemänhenkisen tuotekehitystiimin jäsenenä. Tuotekehittäjänä tehtäviisi kuuluu uusien (mm. vege, lisäravinne, valmisruoka) tuotteiden ideointi, suunnittelu/reseptiikka, kehitys ja koevalmistus. Lisäksi kehität edelleen jo olemassa olevia tuotteita sekä vastaat osaltasi raaka-aineiden ja näytteiden testauksesta. Valmistettavia tuotenimikkeitä Maustepalvelussa on lähes 2000 ja heillä on käytössään yli 800 raaka-ainetta.

Teet töitä myös asiakasrajapinnassa ja pidät yhteyttä asiakkaisiin tuotteiden kehitysprosessin aikana. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä ympärillesi osaavat kollegat, jotka tukevat kehitystäsi ja kasvuasi tuotekehityksen ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle


* Monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän Suomen johtavassa elintarvikekomponenttien asiantuntija - ja toimittaja organisaatiossa
* Joustavan työilmapiirin sekä mukavat kollegat
* Mahdollisuuden kehittyä alansa ammattilaiseksi edelläkävijä yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}
TYÖNKUVA

* Tuotekehitysprojektien kokonaisuuden hallinta
* Uusien tuotteiden ja konseptien ideointi sekä nykyisten tuotteiden kehittäminen
* Raaka-ainetestaus
* Näytelähetykset
* Yhteistyö raaka-ainetoimittajien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vähintään keskiasteen tutkinto elintarvikealalta (esim. bio- tai elintarviketekniikan koulutusala)
* Kehittymishaluinen asenne
* Kiinnostusta tuotekehittämistyöhön sekä ruuan laittoon
* Hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot
* Sujuva englannin ja suomenkielen osaaminen


Eduksi katsomme, mikäli sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta elintarvikealalta, elintarviketeollisuuden prosessien tuntemusta tai jauhemaisten raaka-aineiden tuntemusta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jonka jälkee mahdollisuus rekrytoitua yritykseen
* Sijainti: Hämeenlinna
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä MP-Maustepalvelu Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
MP-Maustepalvelu{target="_blank"} on Suomen johtava elintarvikekomponenttien asiantuntija ja toimittaja. Raaka-ainetoimittajana aloittaneesta yhtiöstä on vuosien varrella kehittynyt monipuolinen kumppani, jonka asiakkaat hyötyvät sen vahvasta osaamisesta ja kansainvälisistä kontakteista. Maustepalvelu tarjoaa kattavat palvelut aina ideoinnista ja raaka-ainetestauksista tuotekehitykseen, komponenttien hankintaan ja varastointiin sekä asiakaskohtaisten seosten valmistamiseen ja täsmällisiin toimituksiin asti.