(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen toimistotyöntekijä logistiikkaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Kiinnostaako sinua monipuoliset toimistotehtävät logistiikan alan yrityksessä ja haluatko kehittyä työntekijänä niiden parissa?

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Petikkoon kokoaikaista toimistotyöntekijää. Toimisto sijaitsee varaston yhteydessä ja tilat ovat juuri remontoidut sekä viihtyisät. Työkavereina sinulla on nuorekas ja yhteen hiileen puhaltava tiimi. Työaika on ma-pe klo 7-16 välillä, eli aamuun on mahdollista saada tunnin liukuma. Työtehtävä on alkuun laskutusta, mutta halutessasi työnkuvaa voidaan myös laajentaa kuljetustoimiston tehtäviin.

Mahdollisia työtehtäviäsi tulevat siis olemaan:

  • Asiakkaan laskutus
  • Tilauksen läpivienti järjestelmässä (tilauksen vastaanottamisesta toimittamiseen)
  • Kuljetuksen tilaaminen sekä ajojärjestely
  • Rahtikirjojen sekä tarvittavien dokumenttien käsittely

Hakemallamme henkilöllä on taustaa logistiikasta tai laskutuksesta. Ymmärrys ajojärjestelystä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille on toimeen tarttuva asenne ja kyky hallita useampaa kokonaisuutta yhtä aikaa. Sinun ei siis tarvitse olla valmis tekijä, sillä koulutamme tehtävään hyvin. Haemme tiimiin pitkäaikaista tekijää, joten pystythän sitoutumaan tehtäviin pitkäaikaisesti. Hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti.

Edellytykset työnsaannille: Aikaisempi kokemus laskutuksesta