(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen toimistosiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Oletko henkeen ja vereen asiakaspalvelun ammattilainen? Eikö hihnan äärellä työskentely kuitenkaan innosta? Ei hätää, meillä on sinulla ratkaisu - jatka lukemista!  Tarjoamme nyt kokoaikaisen ja vakituisen työn

 

AHKERALLE TOIMISTOSIIVOOJALLE.

 

Kohteesi sijaitsee mainioiden kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, Käpylässä. Tehtäviisi kuuluu asiakasyrityksemme toimistotilojen siivous - reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työaikasi ovat säännölliset, sillä työskentelet arkisin, ma-pe klo 6-14. Viikonloput ovat puhtaasti pyhitetty vapaa-ajallesi, jota mekin tuemme mahtavilla henkilöstöeduilla, niistä lisää alempana! Palkkaus on KIPA TES 2 (10,67€/h) mukainen. 

 

Mitä tehtäviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

 

Vastaat toimistotilojen, kuten neuvotteluhuoneiden, taukotilojen ja käytävien puhtaudesta. Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin imuri, kuin älypuhelinkin. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita, sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta. Tehtävässä onnistuaksesi omaat posiviitisen asenteen siivoustyötä - ja asiakaspalvelutyötä kohtaan. Alan kokemus tai koulutus on eduksesi, mutta arvostamme kaikkea muutakin työkokemusta. 

 

 Me puolestamme tarjoamme sinulle:

 

- pysyvän kokoaikaisen työn

- puhtausalan huippuammattilaisista koostuvan työtiimin ja modernit työvälineet

- laajan työterveyshuollon sekä sitä entisestään laajantavan sairauskassan

- henkilökuntakerhot, liikunta- ja kulttuurisetelit

- kuntosalietuja ympäri pääkaupunkiseutua

- suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja työehtosopimuksen mukaisen palkan

- mahdollisuuden edetä hyvien työsuoritusten myötä

 

Laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja palkkaamme sopivan tyypin heti! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.