(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen toimistosiivooja Vantaalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Eivätkö aikaiset aamuvuorot nappaa ja ilta on sinulle toimeliainta aikaa? Etsimme nyt reipasta
 
SIIVOOJAA
 
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen (37,5h/viikko). Työvuorosi ovat arkisin kello 14-22. Tuleva työpaikkasi sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.  Tämä työ on siinäkin mielessä mainio, että pääset osaksi iloista ja tekevää porukkaa. Vaikka työskentelet itsenäisesti, tarvittaessa kaverilta saa aina apua.
 
Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa varmistamassa toimistotilojen käyttäjien viihtyvyyden. Sinulla on ainakin yksi vuosi aikaisempaa kokemusta siivouksesta.  Toivomme, että sinulla on tarkka siivoussilmä ja iloinen tekemisen meininki työotteessasi. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen tai englannin kielen taitoa. 
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 21.4.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 palvelupäällikkö Minna Pekkinen p. 010 234 3407.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä.