Kokoaikainen toimistosiivooja Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö päivätyötä Pasilan suunnalta? Meillä on sinulle sopiva työpaikka avoinna, sillä etsimme Helsinkiin
 
TOIMISTOSIIVOOJAA
 
Mitä tämä työ tarjoaa sinulle?
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia viikossa ja työvuorosi on arkisin kello 6-14. Työpanoksellasi varmistat sujuvan ja viihtyisän työpäivän huolehtimalla asiakkaamme toimiston ylläpito- ja perussiivouksesta. Tulevaan työpaikkaasi on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet. Työvälineesi ovat ajan hermolla ja hyvässä kunnossa, ja mahdollistavat työssä onnistumisen. Panostamme erityisesti kemikaalittomaan siivoukseen sekä työturvallisuuteen.
 
Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta toimistosiivouksesta sekä mahdollisesti alan koulutus. Kokemuksesi kautta sinulla on ammattitaitoinen ja oma-aloitteinen työote sekä tietoa ja taitoa erilaisten pintojen ja tilojen käsittelyyn. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja eduksesi katsomme hygieniapassin.
 
Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, odotamme jo kuulevamme sinusta ja hakemusta voit alkaa näppäilemään meidän puolestamme vaikka heti. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 17.12.
 
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 9-14 Siret Ross puh 050 378 4026.
 
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot