(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen toimistosiivooja Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö päivätyötä Pasilan suunnalta? Meillä on sinulle sopiva työpaikka avoinna, sillä etsimme Helsinkiin   TOIMISTOSIIVOOJAA   Mitä tämä työ tarjoaa sinulle?
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia viikossa ja työvuorosi on arkisin kello 6-14. Työpanoksellasi varmistat sujuvan ja viihtyisän työpäivän huolehtimalla asiakkaamme toimiston ylläpito- ja perussiivouksesta. Tulevaan työpaikkaasi on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet. Työvälineesi ovat ajan hermolla ja hyvässä kunnossa, ja mahdollistavat työssä onnistumisen. Panostamme erityisesti kemikaalittomaan siivoukseen sekä työturvallisuuteen.   Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta toimistosiivouksesta sekä mahdollisesti alan koulutus. Kokemuksesi kautta sinulla on ammattitaitoinen ja oma-aloitteinen työote sekä tietoa ja taitoa erilaisten pintojen ja tilojen käsittelyyn. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja eduksesi katsomme hygieniapassin.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, odotamme jo kuulevamme sinusta ja hakemusta voit alkaa näppäilemään meidän puolestamme vaikka heti. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 17.12.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 9-14 Siret Ross puh 050 378 4026.   Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).