(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen teollisuussiivooja Pyhäkumpuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Tule osaksi mahtavaa porukkaamme!

Etsimme nyt TEOLLISUUSSIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Pyhäkumpuun.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-16 välillä ja työsuhde on vakituinen sekä toistaiseksi voimassaoleva.

Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja oma-aloitteista työotetta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Älä enää odottele vaan lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja liity mainioon työporukkaamme. Hakuaika päättyy 14.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

- ISS on savuton työpaikka -